DC PerdeKitabı
Background

DC Perde Kitabı


background

DC Perde Kitabı

Huzurlu bir ev veya iş yeri için şık ve işlevsel perdeler elzemdir. DreamCurtain olarak, sizlere perdeler hakkında her şeyi öğretecek, başarılı bir perde mağazası sahibi veya satıcısı olmanızı sağlayacak DC Perde Kitabı ile karşınızdayız!

Perdeler hakkında tarihi bilgiler, farklı çeşitleri ve malzemeleri, atölye ve dikim tekniklerine kadar tüm detayları inceleyeceğiniz kitabımızda, mekana uygun perde seçimleri yapmanıza, tasarım ve kesimlerde dikkat etmeniz gereken noktalara kadar her konuda bilgi edineceksiniz.

Sadece evlerde değil, otellerde, restoranlarda ve ofislerde de kullanılan perdelerin özel kesimleri ve dekorasyon malzemeleri üzerinde de durulacak. Ayrıca, pile çeşitleri ve hesap makinesi kullanımı gibi konular da ele alınacak.

Kitabımızda bulunan perde modelleri ve kesim şablonları ile hayal ettiğiniz perdeyi kendiniz tasarlayabilir ve DC Perde Tasarım Uygulaması ile bu tasarımlarınızı hayata geçirebilirsiniz.

DreamCurtain kalitesiyle hazırlanmış DC Perde Kitabı, perde sektöründe yer almak isteyenler ve kendi evlerinde perdeleri kendileri yapmak isteyenler için harika bir kaynak. Siz de perde konusunda bilgi sahibi olmak istiyorsanız kitabımızı keşfetmeye başlayabilirsiniz.

Sevdikleriniz ile paylaşın